Contact

 

Heb je een vragen? en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op via het contact formulier of stuur een mailtje naar info@ilashed.nl.  Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Influcencer / Blogger

Wij werken graag met getalenteerde Beauty influencers van over de hele wereld. Ben jij een social influencer of heb je een blog/vlog dat in het teken staat van beauty en/of fashion? Heb je veel interactie met jouw volgers? Deel je graag leuke producten op jouw social media kanalen en lijkt het je leuk om samen te werken met één van Nederlands hardst groeiende online beauty stores?  Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
iLashed is op zoek naar influencers die het leuk vinden om onze producten te gebruiken, hierover te schrijven en content te creëren op social media. Je kan bijvoorbeeld denken aan productreviews op jouw blog en gesponsorde posts op Instagram.
Hoe kun je een aanvraag indienen voor een samenwerking met iLashed? Stuur ons een mailtje naar influencer@ilashed.nl of neem contact op via het met de volgende gegevens:
·     Naam & URL van je website, Instagram of YouTube kanaal
·     Aantal unieke bezoekers per maand
·     Aantal pageviews per maand
·     Indien van toepassing aantal abonnees van het YouTube kanaal
·     Indien van toepassing aantal volgers op je Instagram pagina.

 
Onze voorwaarden:

·     Je bent minimaal 18 jaar
·     Je hebt minimaal 5000 volgers op je social media kanaal
·     Indien je een blogger bent: een eigen domeinnaam (.nl of .com)
·     Hoge kwaliteit, duidelijk productgerichte afbeeldingen
·     Hoge kwaliteit video content
·     Hoge engagement rate.
 
We krijgen dagelijks veel aanvragen binnen waardoor we niet op elke aanvraag direct kunnen reageren. We moeten dus helaas kritisch zijn in onze selectie. Uiteraard wordt je wel opgenomen in ons (blog)bestand en benaderen we je zodra we een leuke samenwerking voor je hebben.
 

Reseller/wholesale

We zijn altijd opzoek naar gepassioneerde retailers die geïnteresseerd zijn in het verkopen
van onze iLashed collectie.
Om in aanmerking te komen voor een retailer account dien je in ieder geval aan de volgende voorwaarden te voldoen:
·     Het hebben van een stenenwinkel of een online store, maar geen online platforms zoals Etsy, Dawanda, Noth etc.
·     Geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel plus het hebben van een geldig BTW-nummer.
·     Een stenenwinkel/online store in het midden- of hoog segment die een vergelijkbaar assortiment aanbiedt als iLashed d.w.z. gericht op beauty, fashion en/of lifestyle met een inspirerende uitstraling, hetgeen inhoudt: netjes en georganiseerd ogend.
·     Een website, Facebook-pagina en/of Instagram account zodat duidelijk te zien is voor ons hoe de winkel eruitziet inclusief het assortiment.
·     Onze voorwaarden B2B te hebben geaccepteerd.

 
Aanmelden

Als je aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet als retailer zien we graag een aanvraag tegemoet. De aanvraag kan worden gedaan via sales@ilashed.nl. Onze Sales afdeling zal na ontvangst de aanvraag beoordelen en zal hierop binnen 2 werkdagen een reactie geven. Aanvragen die onjuiste informatie bevatten worden automatisch verwijderd.
 
 
 
 

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Vestigingsadres (geen bezoekadres)

iLashed
Strevelsweg 700
Unit 303-C2050
3083AS, Rotterdam
Nederland

What's on your mind?

10 + 8 =