Over ons

 

iLashed

iLashed werd in november 2015 opgericht met één duidelijke missie; cruelty-free wimpers maken van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor alle oogvormen. Wij streven ernaar om innovatieve, on-trend, nooit eerder geziene producten aan te bieden die onze klanten wereldwijd krachtiger maken. Ons uiteindelijke doel is om onze klanten bekend te maken met deze beauty trend die de ogen een mooie volle look geven en openheid uitstralen. iLashed is gemaakt om mensen te inspireren en te empoweren, ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht, om zich mooi te voelen met wimpers die niet alleen hun diverse oogvormen complimenteren, maar ook hun unieke persoonlijkheid.

iLashed groeit snel uit tot één van de meest populaire beauty trends. Onze wimpers zijn het beste van de beste als het gaat om valse wimpers. Wij houden extreem hoge normen aan wanneer het komt tot kwaliteit en beauty. Onze producten zijn op de hand gemaakt om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen met behulp van 100% gesteriliseerde, premium silk en synthetische vezels op een katoenen band. Onze wimpers zijn luxueus, zacht, comfortabel, lichtgewicht en zorgen voor extra volume. Al onze wimpers zijn 15 tot 20 keer herbruikbaar met de juiste zorg. Met iLashed kunt u de meest elegante look creëren.

Founder

iLashed is opgericht door een ambitieuze ondernemer met een obsessie voor nepwimpers en schoonheidsproducten. Ik was enorm teleurgesteld over de selectie van de wimpers in de branche. Ik keek vooral naar de kwaliteit van de wimpers, hoelang ik de wimpers kon gebruiken en naar de prijs. Waar waren de hoogwaardige wimpers tegen een redelijke prijs gebleven? Na 2 jaar marktonderzoek werd iLashed opgericht in november 2015. We begonnen onze collectie met 5 valse wimperstijlen die geschikt zijn voor alle oogvormen. Sindsdien hebben we meer dan 20 wimperstijlen ontworpen en accessoires gemaakt. De wimpers zijn gevarieerd van natuurlijk stijlen tot volle, dramatische stijlen met de belofte dat ze elke gewenste oogvorm en make-up stijl complimenteren. We doen er alles aan om onze klanten de beste selectie wimpers aan te bieden – Jean Hens